metszet

Ilyenkor sem kell kétségbe esni! A MAG Instrument 10 év garanciát vállal az általa gyártott elem- és tölthető lámpákra.

Meghibásodás esetén lépj kapcsolatba velünk (a láblécben található űrlap segítségével), vagy a hibajelenséget leíró rövid levél kíséretében juttasd el a lámpát az alább látható címünkre.

A garancia érvényesítéséhez szükség van a vásárlás helyét és időpontját igazoló bizonylatra (blokk, számla) is, ezért kérjük a lámpával együtt azt is hozza (vagy küldje) el nekünk!

FIGYELEM! A garancia nem vonatkozik a lámpa nem rendeltetésszerű használatából, illetve szakszerűtlen szétszereléséből eredő meghibásodásokra, az izzó "kiégésére", az elemek kifolyása által okozott károsodásra (az elemkifolyás okozta LED meghibásodás sem garanciális), illetve tölthető lámpák esetében az akkumulátorra!

Nem rendeltetésszerű használatnak minősül a nem megfelelő (pl. halogén izzó használata a gyári kripton izzó helyett) illetve nem eredeti Maglite pótalkatrészek vagy a nem gyári, a lámpa működését befolyásoló tartozékok használata!

szerviz

Elemlámpáknál a hiba megállapítása és a javítás (amennyiben garanciális problémáról van szó) ingyenes, pár percig tart, akár meg is várható.

A Mag Charger, ML150 és ML125 tölthető lámpák esetében, a lámpa és az akkumulátor vizsgálata hosszabb időt vesz igénybe, nem ingyenes.

A bevizsgálási díj nem kerül felszámolásra, amennyiben a vizsgálat során hibásként megállapított, és ezért cserére szoruló, nem garanciális részegységeket az ügyfél megvásárolja.