A Maglite megbízhatósága legendás, de mint tudjuk, ami elromolhat...

A Maglite lámpák esetében ilyenkor sincs nagy probléma, a MAG Instrument, Inc. 10 év garanciát vállal az általa gyártott elem- és tölthető lámpákra.

Meghibásodás esetén lépjen kapcsolatba velünk, vagy a hibajelenséget leíró rövid levél kíséretében juttassa el a lámpát címünkre.

A garancia érvényesítéséhez szükség van a vásárlás helyét és időpontját igazoló bizonylatra (blokk, számla) is, ezért kérjük a lámpával együtt azt is hozza (vagy küldje) el nekünk!

FIGYELEM! A garancia nem vonatkozik a lámpa nem rendeltetésszerű használatából, illetve szakszerűtlen szétszereléséből eredő meghibásodásokra, az izzó "kiégésére", az elemek kifolyása által okozott károsodásra (az elemkifolyás okozta LED meghibásodás sem garanciális), illetve tölthető lámpák esetében az akkumulátorra!

Nem rendeltetésszerű használatnak minősül a nem megfelelő (pl. halogén izzó használata a gyári kripton izzó helyett) illetve nem eredeti Maglite pótalkatrészek vagy a nem gyári, a lámpa működését befolyásoló tartozékok használata!