metszet

Ilyenkor sem kell kétségbe esni! A MAG Instrument 10 év garanciát vállal az általa gyártott elem- és tölthető lámpákra.

Meghibásodás esetén lépj kapcsolatba velünk (a láblécben található űrlap segítségével), vagy a hibajelenséget leíró rövid levél kíséretében juttasd el a lámpát az alább látható címünkre.

A garancia érvényesítéséhez szükség van a vásárlás helyét és időpontját igazoló bizonylatra (blokk, számla) is, ezért kérjük a lámpával együtt azt is hozza (vagy küldje) el nekünk!

FIGYELEM! A garancia nem vonatkozik a lámpa nem rendeltetésszerű használatából, illetve szakszerűtlen szétszereléséből eredő meghibásodásokra, az izzó vagy a LED "kiégésére", az elemek kifolyása által okozott károsodásra (az elemkifolyás okozta LED meghibásodás sem garanciális), illetve tölthető lámpák esetében az akkumulátorra!

Nem rendeltetésszerű használatnak minősül a nem megfelelő (pl. halogén izzó használata a gyári kripton izzó helyett) illetve nem eredeti Maglite pótalkatrészek, vagy a nem gyári (pl. utángyártott akkumulátor), a lámpa működését befolyásoló tartozékok használata is!

szerviz

Elemlámpáknál a hiba megállapítása és a javítás (amennyiben garanciális problémáról van szó) ingyenes, pár percig tart, akár meg is várható.

A Mag Charger, ML150 és ML125 tölthető lámpák esetében, a lámpa és az akkumulátor vizsgálata hosszabb időt vesz igénybe, nem ingyenes.

A bevizsgálási díj nem kerül felszámolásra, amennyiben a vizsgálat során hibásként megállapított, és ezért cserére szoruló, már nem garanciális részegységeket az ügyfél megvásárolja.